BIOGRAFIE

 

"Ze kon eerder dansen dan dat ze kon lopen" 

 

Dat zeiden mijn ouders altijd.

 

Mijn eerste stapjes

Als we in een kledingwinkel waren dan was ik al heel snel zoek. Waar was ik dan? Nou, ik stond te dansen voor de spiegel bij de pashokjes.

 

 

 

De tweede stap

Al heel vroeg wist ik dat ik meer wilde doen met dansen. Ik wou er mijn beroep van maken.

Toen de tijd daar eindelijk was, mocht ik auditie doen voor het Albeda Dans College in Rotterdam. Ik vond het heel spannend maar mijn motivatie nam bijna die spanning weg. 

Het allerleukste nieuws was zelfs dat ik na die eerste auditie ronde gelijk te horen kreeg dat ze me al wilden aannemen!! Mijn wereld kon op dat moment niet meer stuk. 

 

 

Albeda Dans College

In de periode dat ik op de dansopleiding zat heb ik heel veel mogen geleerd. Van de docenten, school- en klasgenoten, van de optredens en stages.

Ook kreeg ik de kans om in de Dinnershows te dansen van Villa Thalia in Rotterdam. Deze kan greep ik met beide handen aan. Ik genoot van elk moment op het podium. Hierdoor kreeg ik de kans om van het echte werkveld te 'proeven'. Ik leerde zoveel van de mededansers, zangers, zangeressen en de choreograaf. Ook ben ik geïnterviewd door de krant Metro. 

 

Tijdens mijn studie aan de dansopleiding ben ik naar Rotterdam verhuisd en woon daar nog steeds. De stad is zo levendig, vernieuwend en de tijd staat er nooit stil. En zoals ze in Rotterdam zo mooi zeggen: “Niet lullen, maar poetsen.” 

Daar ben ik het helemaal mee eens. “Je moet werken voor wat je wilt, Als je iets wilt bereiken dan moet je er 100% voor gaan.”

 

 

De wijde wereld in

Nadat ik mijn diploma als 'professioneel allround dans artiest' had behaald, kon ik eindelijk de wijde wereld in gaan. Vanaf die periode tot nu heb ik al enorm veel leuke dingen mogen meemaken. Eigenlijk te veel om op te noemen dus als je benieuwd bent. Kijk dan naar hier.

Soms lijkt het wel alsof ik droom, zo dankbaar dat ik dit werk mag doen. Als uitvoerend danseres mag ik op supertoffe podia's en evenementen staan en als dansdocent heel veel passie delen met de leerlingen. 

 

 

& More

Naast dat ik heel hard werk voor mijn danscarrière, zitten er nog meer ambities in mij.

Vandaar ook de naam 'Lola Dance & More'.

 

 

 

Een positieve en gedreven dame ben ik zeker! Met een doel en ambities.

Dit doe ik niet alleen voor mijzelf maar ook voor andere. 

Want hoe mooi is het om met jouw passie een glimlach op iemands gezicht te zien ontstaan.

Maar ook om met je passie andere te helpen, hun in de spotlights te laten staan of ze nou juist alles te laten vergeten en te laten realiseren dat van alles mogelijk is. Een glimlach op hun gezicht geeft mij voldoening.

 

"THE SKY IS THE LIMIT'


"Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en hierdoor mogen mijn dromen uitkomen"

Lola van Boxel

Contact@loladance.nl

KVK 62436392